Meškere Vadovas Patarimai Sūraus Vandens Gėlo Vandens Linijos Vadovais Akis Rinkiniai Polių Patarimas Remonto Komplektas Sklandžiai Pakeisti Priedai Žuvų Spręsti

Įprasta kaina €18.36 €7.34
Mokesčių įtraukti.

Prieinamumas:Sandėlyje

Kategorijos: Žvejyba

Prekės kodas:d86182

Prekės Informacija

Meškere Vadovas Tip Top Žiedo Ratą Keramikos Žiedas, Nerūdijančio Plieno, Sūraus Vandens Gėlo Vandens Linijos Vadovais Akys Polių Patarimas Remonto Komplektas Verpimo Liejimo Pakeitimo Priedai Žuvų Spręsti

Ypatybė:

1. Strypas Vadovus Patarimas Remonto Komplektas: Su meškere vadovų patarimai yra pagaminti iš aukštos anglies plieno rėmas su keramikos žiedas, kelių dydžių kilpų patenkinti įvairius žvejybos strypai priklauso profesionalūs žvejai.Tiek gėlavandeniams ir sūraus vandens (jūra žvejyba nėra.

2. Patikimos Kokybės Lazdele Vadovus Patarimas Remonto Komplektas: Su meškere vadovus ir antgalio viršūnės, abu turi sklandžiai keramikos žiedas, kuris sumažina žalą linijos ir daro savo meškere mažiau linkę lūžimo.Dizainas su lenkta dukart kojos daro lazdele vadovus labiau stabili nei įprasta lazdele vadovus.

3. Tinka Labiausiai Lazdele Tipai: Tinka remontas visų rūšių meškerės, įskaitant verpimo lazdele, masalas liejimo lazdele, skristi lazdele ir teleskopine lazdele ir kt.Su meškere vadovas ir patarimai yra dalykų, kad nustatyti, atstumas ir tikslumas savo lazdele kontrolės.Tai daro savo meškere daugiau reaguoja.

4. Lengvos konstrukcijos: užsiliepsnojo rėmas idealiai tinka užbaigti casting rod maketai.

5. Pasitenkinimo Garantija: Mes siekiame suteikti kiekvienam klientui aukščiausio lygio klientų aptarnavimas siekiant užtikrinti, kad jūs turite malonią patirtį.Jei turite kokių nors problemų, klausimų arba reikia pagalbos, prašome nedvejodami kreipkitės į mus tiesiogiai.

Specifikacija:

Pakuotės dydis: 19 * 13.4 * 3.7 cm/7.5*5.3*1.45 į

Pakuotės svoris: 326.5 g

Medžiaga: aukštos anglies plienas+keramika

Kiekis: 75 vnt/Rinkinys; Rinkinį 85 (su viršutinio žiedo)

Spalva: gun spalva

Modelis: 10x 6#, 10x 8#, 10x 10#, 10x 12#, 10x 16#, 10x 20#, 10x 25#, 5x 30#, 10x Viršutinio žiedo

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 Set x meškere Vadovas Žiedai

Atsiliepimų Apie Šią Prekę

Įvertinimas remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Specifikacijos

Produkto parametrai

  • Prekės Pavadinimas - VKTECH
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Medžiaga - Nerūdijančio Plieno
  • Tipas - Vadovas Žiedas
  • Magnetas Žvejybos - NO