Kūrybos Audinių Langelį Kūrybos Automobilio Saulės Skydelis Audinių Dėžutė Minkštas Gyvūnų Audinio Servetėlė Automobilio Galinių Sėdynių Porankis Popieriaus Laikiklis Popieriaus Turėtojas

Įprasta kaina €4.19 €2.73
Mokesčių įtraukti.

Prieinamumas:Sandėlyje

Kategorijos: pardavimas

Prekės kodas:d378421

Prekės Informacija

Aprašymas:

Kūrybos Audinių Dėžutė pagaminta iš minkštas flanelė medžiagų.Audinių langelį funkcijos, patogus vertus, jausmas, suspaudimo atsparus ir patvarus, ilgai naudoti.Elastinga laidą dizaino, Automobilių Servetėlių Laikiklis gali būti montuojamas automobilio sėdynėje langelį arba sėdynės atlošo ar automobilių skydelis nuo saulės, lengva pašalinti audinys skylę, gali būti naudojamas kelis kartus.

Specifikacija:

Pavadinimas: Saulės Skydelis Audinių Turėtojas

Medžiagos: Flanelė

Dydis: Apie 23*17cm/9.06 straipsnis*6.69 į

Pakavimo Sąrašas:

1 x Pliušinis Popieriaus Langelį

Pastaba:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.Ačiū!

2. Dėl vadovo matavimas, matavimo nuokrypis 1-3cm yra leidžiama.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Aukštos kokybės Medžiagos,】 Automobilių Servetėlių Laikiklis yra pagamintas patogiai ir sklandžiai, flanelė, kuris yra džiugu, minkštas ir patogus, liesti, suspaudimas, atsparumą,ir patvarus.

2.【Lengvas Montavimas】Audinių atveju organizatorius, paprastos konstrukcijos ir lengvai įdiegti, elastinga virvė gali turėti skydelio ar automobilių galinių sėdynių stipriai, ir audinių atveju nebus nukrito žemyn.

3.【Saugiai Vairuoti】Automobilio Audinių lango Turėtojas yra mažų ir nešiojamų, tinka daugumai audinių raštus.storis yra tik teisė, tai bus ne blokuoti akyse, ir tai yra saugiau vairuoti.

4.【Mielas Dizainas】 Automobilio Audinių lango Turėtojas yra suprojektuoti su animacinių filmų gyvūnų formos, ir lauke yra super mielas ir įdomus.Net jei jums nereikia įdėti popieriniai rankšluosčiai, galite tiesiog įdėti tuščią langelį, kad gražus dekoracijos.

5.【Multi Taikymo】Puikus Automobilis, vonios kambarys, gyvenamasis kambarys, miegamasis, virtuvė, miegamasis, vaiko kambarys, valgomasis ir pan.Puikiai išlaiko virtuvė arba vonios kambarys, tvarkinga ir valdyti.

Atsiliepimų Apie Šią Prekę

Įvertinimas remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Specifikacijos

Produkto parametrai

  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Elemento Ilgio - 0.00inch
  • Elemento Aukštis - 0.00inch
  • Prekės Svoris - 1.00kg
  • Elemento Plotis - 0.00inch