24 VNT Dušo Užuolaidų Žiedų Plastiko Dušo Užuolaidų Kabliukai Vonios, Dušo Strypo

Įprasta kaina €4.36 €3.36
Mokesčių įtraukti.

Prieinamumas:Sandėlyje

Kategorijos: Namo Saugojimo Ir Organizacijos

Prekės kodas:d299934

Prekės Informacija

LENGVOS MEDŽIAGOS-Dušo užuolaidų kabliukai Pagaminti iš lengvų aukštos kokybės plastiko, kuris yra sklandžiai ir lengvai stumdomas ir traukiant.

NEMOKAMAI SKLANDYMO KONSTRUKCIJOS-C formos dizainas ir minkšta medžiaga, kad šios dušo užuolaidų kabliukai ne snagging sklandymo puiki patirtis.

KELIS GABALUS-yra 24 vienetų plastikinių dušo užuolaidų žiedų, kad atitinka daugelio klientų, kurie turi daugiau nei 1 vonios kambarys namuose.Jie taip pat gali būti atsarginių dušo užuolaidos lazdele kabliai, kai reikia keisti nauju jūsų dušo užuolaidos įdėklai.

LENGVAS MONTAVIMAS-Dušo strypo kabliukai yra pakankamai lankstus ir lengvas montavimas su šiek tiek pastangų iš jūsų dušo strypo.Jis yra daug lengviau ir patogiau, nei tradicinių dušo strypo žiedai.

PATVARUS IR MULTI-NAUDOTI-Plastiko medžiagos leidžia jums turėti mažiau jaudintis dėl rūdžių ant dušo antgalį.Ji turi ilgesnę gyvenimo trukmę, nei tradiciniai metalo kabliukai.Šių plastikinių dušo užuolaidų žiedų, taip pat taikomos, vonios, persirengimo kambarys, įrengti kambarį.

Spalva:Juoda

Medžiaga:plastikas

Dydis:5.5x3cm išorinis skersmuo, 4.6x2.Vidinis skersmuo 9cm

Pakuotės Turinys:

24*Dušo Užuolaidų Žiedų

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimų Apie Šią Prekę

Įvertinimas remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Specifikacijos

Produkto parametrai

  • Kilmės - Žemyninė Kinija