Aplinkos Apsaugos Imitacija Rotango Apvalus Mini Užkandžių Krepšelis Namų Darbalaukio Užkandžių, Vaisių Rotango Saugojimo Krepšys

Įprasta kaina €15.81 €11.22
Mokesčių įtraukti.

Prieinamumas:Sandėlyje

Kategorijos: Namo Saugojimo Ir Organizacijos

Prekės kodas:d270115

Prekės Informacija

Sveiki atvykę į FashionLifestyle Parduotuvėje .

Mūsų gaminiai yra prieinamos kainos ir geros kokybės.Mes paramos dropshipping ir didmeninė prekyba .Jei jūs norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankios kainos.Geriausi Linkėjimai!

Tvirtas krepšys yra nuostabi universalumas: naudojant mažus daiktus, jis veikia gerai su elementus, pavyzdžiui, raktų, piniginės, mobilieji telefonai, kosmetika, virtuvė, miegamasis, svetainė, stalviršiai, stalai, rašomieji stalai sustiprinti savo stilių namų puošybai daro tai gera dovana.

PATVARUS IR DIDELIS LAIKYMAS: Šis krepšys yra handpicked ir sandariai austi pagal Vietnamo amatininkų.

Jokio nemalonaus kvapo, ne adata stick: Prieš vežimą, tai yra kokybės, kontroliuojamas, siekiant užtikrinti, kad nebūtų nemalonaus kvapo ir jokių adatų stick.Mes pridėjome medinis ratas, apačioje išlaikyti krepšelio, lentyna, stalas, virtuvės skaitiklis, ar bet kur kitur.Kitaip, krepšį galima valyti apliejimo su drėgnu skudurėliu.

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: PP

Dydis: 20x6cm

Pakuotės Turinys:

1 * Vaisių krepšelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimų Apie Šią Prekę

Įvertinimas remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Specifikacijos

Produkto parametrai

  • Kilmės - Žemyninė Kinija