Progines Monetas, Lauke Mediniai Monetų Ekranas Atmintis Atveju Su Užrakto Monetų Kolekcininkų Langelį 50 Progines Monetas, Monetų Organizatorius

Įprasta kaina €8.73 €6.03
Mokesčių įtraukti.

Prieinamumas:Sandėlyje

Kategorijos: Namo Saugojimo Ir Organizacijos

Prekės kodas:d265846

Prekės Informacija

Aprašymas:

Naudojant aukštos kokybės žaliavas.Progines monetas, Dėžutė, neturi kvapo ir yra saugus naudoti.Stiprus ištvermė, nėra lengva sulaužyti, tvirtas ir patvarus.Jūs galite suteikti jūsų šeimos narių, draugų ar kitų artimųjų Helovinas, Kalėdos, Karnavalas, gimtadienius, ir Tėvo Diena.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Proginių Monetų Dėžutė

2, Medžiagos: Medis + PP

3, Spalva: Kaip nuotraukose

4. Dėžutės dydis: 9.0*5.9*1.9 colių (22.8*15*4.9 cm)

5, Vidinis padelis moneta dydis: 25mm(0.98 col.)/27mm(1.06 colių)/30mm(1.18 colių)

Pakavimo Sąrašas:

50*Monetos Turėtojų

1*Laikymo Dėžutė

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Puikus Meistriškumo】Naudojant aukštos kokybės žaliavas.Proginę Monetą Dėžutėje yra saugūs naudoti, ir yra ne kvapą.Jis yra stiprus, sunku išeiti, stabili ir ilgalaikė.

2.【Gražus Dekoro】Nepaisant jo paprasta forma, Medinės Monetų kolekcininkų Ekranas Langelis turi labai savitą dizainą.Padėkite jį ten rodyti savo nuostabų skonį ir padaryti gražus dekoro jūsų namuose ar biure.

3.【Šviesos Ir Nešiojamų】Medinių Monetų Dėžutė Kolektoriai yra mažas ir lengvas, todėl jį lengva laikyti rankoje, ir gali būti laikomi kambario, arba paimtas į mokyklą ar kelionės.Įdėti jį į savo maišelį ir jį pasiimti bet kur.

4.【Išskirtinį Apdailos】Monetų Surinkimo dėžė Mediena yra gražus versija, prabangus apdailos ir ne krekingo.Meistriškumo yra labai gerai, jums bus meilė jį.

5.【Puiki Dovana Pasirinkimas】Ne Helovinas, Kalėdos, Karnavalas, gimtadienius, ir Tėvo Dieną, jūs galite suteikti Mediniai Monetos Turėtojas Atveju, jūsų šeimos narių, draugų ar kitų artimųjų.

Atsiliepimų Apie Šią Prekę

Įvertinimas remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Specifikacijos

Produkto parametrai

  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Naudoti - krepšys