LeatherHole Punch & Diržo Skylės Puncher Lengvai Štampus Idealiai Apvalios Skyles. Valdovas & Yla Įrankis. LeatherPunch Įrankis

Įprasta kaina €18.49 €13.68
Mokesčių įtraukti.

Prieinamumas:Sandėlyje

Kategorijos: Įrankiai

Prekės kodas:d264262

Prekės Informacija

LeatherHole Punch & Diržo Skylės Puncher Lengvai Štampus Idealiai Apvalios Skyles.Valdovas & Yla Įrankis.LeatherPunch Įrankis

OOTDTY

Savybės: 6 Punch Dydžiai:Punch dydžių diapazonas nuo 2 mm, 2.5 mm, 3mm, 3.5 mm, 4 mm, 4,5 mm.Pakuotėje yra 1 leatherhole punch įrankis.Jūs galite reguliuoti savo mėgstamą diržus, kad jums tinka puikiai.

Ergonomiškas dizainas:Skylė puncher priima dvigubos svirties principas, kuris gali gerokai išsaugoti savo jėgas naudojimo metu.Rankena punch replės yra ne slydimo funkcija ir apsauga funkcija, kuri gali dar dirbti, kai esate prakaitavimas arba sąlyčio su vandeniu.Be to, jis gali apsaugoti jūsų rankas nuo dėvimi dėl ilgų darbo valandų.

Puikus Skylių Poveikis:hole punch yra skirtas jums efektyviai dirbti.Galite tikslas skylė turi būti perforuoti, ir jis gali pradurti objektas šiuo metu jūs jėgą, ir jūs galite lengvai gauti norimą efektą.

Aukštos Kokybės ir Saugos:patvarus punch tiekėjas yra pagamintas iš variu plieno, kuris yra didelis kietumas, geras tvirtumą ir ilgaamžiškumą.Paviršius metalo susidoroti su lako purškimo procesą, siekiant išvengti oksidacijos.Apačioje žiedas padeda užrakinti rankenos panaudojus saugos.

Aukštos kokybės 6 dydžių atnaujinamų leatherbelt skylę puncher, kuris yra puikus namų hobis ar komercinį panaudojimą, patenkinti savo didžiausią paklausą.

Platus Naudojimas:Dažniausiai naudojami skylių švarus apvalios skyles odos, diržai, guminiai, audinio, kartono ir panašių medžiagų, ypač naudingų kaip leatherhole punch.

visiškai naujas ir aukštos kokybės

Techniniai duomenys: Medžiaga: 45 # plieno

Komplektą Sudaro: 1 x LeatherHole Punch

pastaba: Ne mažmeninės pakuotės.

Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Atsiliepimų Apie Šią Prekę

Įvertinimas remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Specifikacijos

Produkto parametrai

  • Prekės Pavadinimas - OOTDTY
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Tipas - Replės
  • Modelio Numeris - D5BD13AC1301979
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys - ELEKTROS