Karšto Pardavimo Metalinių Pinigų Dėžės Vibracijos Jutiklis Saugus-box Paviršiaus Vielos Vibracija, Detektorius, Skirtas Apsaugos Signalizacijos Sistema Šoko Prasme

Įprasta kaina €55.38
Mokesčių įtraukti.
  • Žymos: stiklo a109 jutiklis, 435 stiklo jutiklis, maza temperatūros jutiklis, amortizatorius elektros 8, paskelbtoji įstaiga temperatūros jutiklis, temperatūros jutiklis hestiresis, bosch deguonies jutiklis, 3 laidų, judesio jutiklis belaidžio signalo f, deguonies jutiklis 5 laidinis, elektros massager 5 1 smūgio

Prieinamumas:Sandėlyje

Kategorijos: Saugumas Ir Apsauga

Prekės kodas:d225645

Prekės Informacija

"Bet koks ginčas / Tiesioginis neigiamas grįžtamasis ryšys" prieš kontaktas reiškia "Pirkėjas blogas" !!Ir ne sveiki atvykę toks pirkėjas !!Prašome eiti toli !! ( Nes verslas yra bendradarbiavimas ,o ne kovoti viena kitai ) .

Jei apsaugos metu veikia daugiau ,kreipkitės pratęsti laiką ,

jei yra problema, rastas ,prašome susisiekti išspręsti draugiškas būdas .

Prašymas

950 saugus raštas yra skirtas saugumo programas metalinės spintos, cashboxes, saugus ir metalinių durų, Ji taip pat gali būti sėkmingai taikomas, siekiant apsaugoti betonines sienas banko depozitoriumų ir kitų patalpų, kurioms reikia aukštos apsaugos lygį.

950 saugus raštas yra įdiegta tiesiogiai ant saugomo paviršiaus ir reaguoja į dažnių vibracijos sukelia paviršius plyšta, pjovimo, ir sunkiųjų beldžiasi pagal smulkintuvai, elektros lanko suvirintojų, ir oxyacetylene fakelais.Jis taip pat reaguoja į beldžiasi, padavimo ir gręžimo saugomų paviršiaus.

Kadangi efektyvus veikimas priklauso nuo glaudaus kontakto tarp detektoriaus ir apsaugoti paviršių, šis paviršius turi būti gerai nuvalytas prieš montavimą, vibracijos detektorius turi būti stipriai pritvirtinti prie apsaugotos paviršiaus su 3 varžtais.

Techninė informacija:

Maitinimo įtampa:10-16VDC

Srovės suvartojimas: budėjimo:12mA Signalas:16mA

Reguliuojamas jautrumas:30%,40%,50%,70%,100%

Skersmuo saugomas plotas:2,5 metrai

Aliarmo relinis išėjimas: NC,28V/150mA

Ardyti galia: NC.24V/0.2 A

Signalizacijos LED indikacija: Raudonas LED flash 3 sekundes

Temperatūros diapazonas: -20-50 laipsnių

Maksimali drėgmė: 95%, esant 25 laipsnių

Matmenys: 109*64*23 mm

Neto svoris: 165 g

Atsiliepimų Apie Šią Prekę

Įvertinimas remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Specifikacijos

Produkto parametrai

  • Spalva - balta
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Sertifikavimo - CE
  • Prekės Pavadinimas - Kan.Padaryti
  • Modelio Numeris - PA 950