Bazooka 100M PE 4 Barid 8 Sruogos meškere 100 £ Vielos Multifilament Super Stiprus Pintas Žalia Žalia Geltona Raudona Linija Japonija

Įprasta kaina €8.96 €5.38
Mokesčių įtraukti.
  • Žymos: 10 metrų, spręsti, linijos 48 camo camo žvejybos 100m, žvejybos linija, pe, 6lb pynė

Prieinamumas:Sandėlyje

Kategorijos: Žvejyba

Prekės kodas:d148440

Prekės Informacija

Medžiaga: PE

Procesas: 4 serijos

Spalva: geltona / mėlyna / raudona / mėlyna / žalia (aukštos kokybės žalioji standartinis)

100 metrų 4 serijos nespalvoti 0.4#-10# 1. Aukštųjų technologijų programavimo technologijas (naudojant spheronized tekstilės technologijos, vielos skersmuo yra net ir lieknas, ir sklandžiai) 2. Linijos įstaiga yra sklandžiai ir jų vanduo greičiau (aukštos kokybės PE linija yra lygesnis, pjovimo vandens yra greitesnis, mesti trinties yra mažas, pokalbio kokybė yra gera, ir žuvų laikymo jėga vandenyje sumažinamas) 3.Švelni gydymo priemonė-vingiuoti (vielos kūno minkštas nulio adsorbcija, spheronization tekstilės technologijos, anti-likvidavimo) 4. Stipresnis traukti (nesvarbu, tamprumo, blizgesio yra puikus, kad traukos yra stipri) 5. Stangrumo ir lygumo, nr. hairiness (nulis atminties, nr. hairiness, lankstesnis plaukų perdavimo, stiprus, atsparus trinčiai, minkštas kūno neįžeidžiant vadovas žiedas) 6. Be pratęsimo anti-static vandeniui (high vandeniui specialios dervos tvarkymo, geros vandeniui efektas, laidas taps prabangiau ir geriau po naudojimo) Žvejybos linijos priežiūra 1. Po kiekvienos žvejybos, jums reikėtų atsargiai apvynioti švaria meškere ant ritės laiko, pabandyti padaryti žvejybos linija, techninis, neturi būti įtemptas, nes ilgalaikis stresas gali sukelti žvejybos liniją, praranda savo pradinę elastingumą. . 2. Į vijurkas yra toks girtas, kad tai yra geriau naudoti apvalios formos.Aikštėje vijurkas yra pateikiami stačiu kampu ant visų keturių pusių, ir pateikti ilgą laiką.Stiprumas lenkiant taško žvejybos linija sumažės, ir žvejybos linija bus valomi audiniu, sudrėkintu vandeniu žvejybos liniją, nes vandens kokybės žvejybos vandens yra padalintas į daug dalių, įskaitant tam tikras kiekis aliejus, druska, šarmų, rūgščių.Ir daug kitų ingredientų.Jeigu vandens, kuriame šie ingredientai yra ne džiovinti, laidas bus sumažintas koncentracija, dėl korozijos. 3. Visi žvejybos linijos yra laikomas sausoje, nuobodu, neteršiantis siekiant apsaugoti juos nuo drėgmės pažeidimo ir senėjimo. 4. Kai iš žvejybos, wrap vijurkas su meškere, padaryti ne įdėti ją su kitomis įvairenybės, kad nebūtų subraižyti žvejybos linija, ir gali būti kartu su tepalu.Jei spalva žvejybos linija yra nustatyta, kad pakeisti, oranžinės, geltonos ir kt., ar trapūs.Paai ‰ kinkite, kad žvejybos linija buvo senėjimo ar pradėjo amžiaus, ji turėtų būti keičiama laiku, negali būti laimingas palikti nematomą pavojų veikia žuvų.

Paketų Sąrašo:

1pc * 100M Žvejybos linija

Kaip aš galiu mokėti už mano pirkti?

Alipay(sąlyginio),Kredito Kortelės yra priimamos.

jei turite prašymą dėl daiktų, susisiekite su mumis arba pateikti pranešimą pagal užsakymą.

We will ship elementus per 3days po jūsų mokėjimą.(Atostogų, išskyrus atvejus).

Pls kruopščiai patikrinti savo pristatymo adresą ir informaciją, kad jūs galite gauti savo gerą laiką.

Kas yra jūsų laivybos metodą ?

Dizainas-lubos.lt Standartinis Pristatymas Tai trunka apie 15-69 dienų, kad dauguma šalies.jūs galite sekti savo sklypo užsakymo.

Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus yra, reikia apie 20-90 dienų, kad dauguma šalies,jis negali būti stebimi, kai sklypas kairėje Kinijos.

jūs taip pat galite pasirinkti, DHL, ar AVS, paprastai, jūs galite gauti per 3-12days.tikrai greitai.

Ką apie paketas?

Mes skiriame daug priežiūros, pakavimo kas duomenys būtų užtikrintas saugus siuntimo į jus.Mūsų prekių pažeidimų lygis yra labai žemas.

Dar negavo prekių ar geras žalą?

Jei jums nepatinka produkto.

Jei jis sugadintas, kai gavote

, Jei jums nereikia gauti savo užsakymą .

Prašome susisiekti su mumis,mes galime slove visi jūsų klausimą.Prašome don ' t atidarykite ginčų ir duoti blogų atsiliepimų!

Kaip aš galiu gauti nuolaidą ir daugiau gerovės?

Jei jums reikia dideliais kiekiais, prašome susisiekti su mumis ir mes pasiūlysime jums gerą kainą.

taip pat galite eiti į mano parduotuvę rasti atkarpos.

Gve mums 5 Žvaigždžių atsiliepimus ir palikite pranešimą,susisiekite su mumis naują užsakymą jūs gausite 3% nuolaida.

Rinkti mūsų parduotuvė ir pasidalinti mūsų parduotuvėje facebook ,twwiter t.t., tada fotografuokite atsiųsti mums.Jūs tapsite mūsų VIP galite mėgautis daugiau nuolaidų ir gerovės.

Pranešimai:1. Įsitikinkite, pristatymo adresą, yra teisinga.Theaddress negali būti pakeistas po gimdymo.

Prašome palikite PILNAS PAVADINIMAS, nes imtuvas nameOtherwise, galite gauti ne savo daiktus, nes ofle reglamento, savo papročius.

2. Dėl šviesos ir ekrane skirtumai elementą'scolor gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Pleaseunderstand.

Atsiliepimų Apie Šią Prekę

Įvertinimas remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Specifikacijos

Produkto parametrai

  • Skaitikliai - 100M
  • Su Valdovas, ar Ne - No
  • audžia - 4 pynė
  • Spalva - Žalia Žalia Geltona Mėlyna Raudona
  • Medžiaga - pintas vielos
  • Klampumo Charakteristika - Kriaukle Linija
  • Formos - Lygis
  • Jėga - 6LB-100 £
  • Modelio Numeris - SBZZ002`
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Su Skale, ar Ne - No
  • Pozicija - Vandenyno Žvejybos Valtis, Vandenyno Roko Fshing, Ocean Beach Žvejybos, Ežeras, Upės, Rezervuaras, Tvenkinys, STREAM
  • Prekės Pavadinimas - BAZOOKA