MOOL CAT5E Kompiuterių Tinklo Kabelis Super Penkių Neekranuotas Tinklo Kabelis Tinka Staliniams Kompiuteriams, nešiojamiems kompiuteriams Maršrutizatoriai-5M

Įprasta kaina €5.42 €4.77
Mokesčių įtraukti.

Prieinamumas:Sandėlyje

Kategorijos: Telefonų Ir Telekomunikacijų

Prekės kodas:d133030

Prekės Informacija

Naudoti storesnės vielos ritiniai gali veiksmingai padidinti tinklo greitį ir išlaikyti stabilų duomenų perdavimą, nesirūpindami signalas nestabilumo ilgus atstumus.

Neekranuotas kristalų galvos, sutirštės trijų krypčių vario paauksuotų kontaktų, atsparus prijungti ir atjungti, siekiant užtikrinti, kad pin ir pagrindinė yra tvirtai pritvirtinti, kad užtikrinti stabilų ir nepertraukiamą perdavimo.

Crystal galvos ir tinklo kabelis yra vientisai injekcijos litų, siekiant užtikrinti vientisą tilptų tarp kristalų galvos ir laido core, vengti dulkių, vandens lašelių patekti ir sukelia nestabilumą ir kt.

Stabili plačiajuosčio ryšio tinklas be stuttering Internete Lengvai susidoroti su įvairių programos scenarijus, pvz., video, failų atsisiuntimas arba kompiuterio biure.

Taikymo sritis produkto naudojimas: Jis tinka tinklo jumper ryšys tarp kompiuterių ir komutatoriai, šakotuvai, ADSL, maršrutizatoriai, skaitmeniniai priedėliai, Tv su tinklo kabelis sąsajos ir bevielio tinklo įranga.

Tipas: 5 Kategorijos tinklo kabelis

Sąsajos tipas: RJ45

Ilgis: 5M

Taikoma: maršrutizatorius

Funkcija 1: RJ45 kabelių

2 funkcija: Laidinio tinklo

Spalva: mėlyna

Medžiaga: PVC

Pakuotės Turinys:

1 * Tinklo Kabelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimų Apie Šią Prekę

Įvertinimas remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Specifikacijos

Produkto parametrai

  • Sertifikavimo - NĖRA
  • Prekės Pavadinimas - SODIAL
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Pelnas(dB) - kaip parodyta