14 Vnt Medienos Plug Skylę Cutter Paslėpti Plug Pjovimo Grąžtus Penkerių Lizdas Countersink Gręžimo 1/4 Colių Hex Raktu Įrankių Rinkinys

Įprasta kaina €24.74 €15.34
Mokesčių įtraukti.

Prieinamumas:Sandėlyje

Kategorijos: Įrankiai

Prekės kodas:d112978

Prekės Informacija

14 Vnt Medienos Plug Skylę Cutter Paslėpti Plug Pjovimo Grąžtus Penkerių Lizdas Countersink Gręžimo 1/4 Colių Hex Raktu Įrankių Rinkinys

Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus

Gręžimo pagamintas iš termiškai apdoroto ir grūdinto anglies plieno, kuris turi puikią pjovimo jėgą ir patvarumą, ir jos tikslumas yra didesnis nei įprastinės treniruotės.

Su įleidžiama galvute turi automatinę pradžia, ir penki-lizdas dizainas pašalina kalenimas ir vibracijos, ir daro operacija sklandžiai, tokiu būdu pasiekiant gera, tiksli ir burr-nemokamai pjovimo.

Jūs galite išgręžti varžto skylę ir counterbore veržlės tuo pačiu metu ir išlaikyti du ant tos pačios ašies.Po užveržimo veržlės, veržlė yra žemiau plokštumos plokštės.

Standartinis 1/4 colių hex rankena gali būti greitai pakeista, ir gylis antra rankovės gali būti koreguojama apima atitikimo kištukas su fiksuoto galvos varžto galvutės Hex raktas arba giliau padengti.

Plėstuvas, medienos skiedra, greičiau, jūs galite gauti lygaus paviršiaus ant bet kokio tipo sunku, kamštienos arba aliuminio.

Tinka gabalai su kietumas mažesnis nei 25HRC, tokių kaip anglies plieno, plonas, ketaus plokštės, izoliacinės plokštės, PVC plokštės, medžio lenta, ir tt.

Spalva:Juoda+sidabrinė

Medžiaga:Anglies plienas

Dydis:įsprausti grąžtai,: 5#/6#/8#/10#/12#

Pakuotės Turinys:

4 x letena corkscrews

4 x barelį kamštienos grąžtai,

5 x įsprausti grąžtai,

1 x raktas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimų Apie Šią Prekę

Įvertinimas remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Specifikacijos

Produkto parametrai

  • Prekės Pavadinimas - MiLESEEY
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys - Medienos apdirbimo
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Sertifikavimo - NĖRA
  • Tipas - Centras Grąžtas